AdverterenHet is ook mogelijk om via OliNo.org extra verkoop te genereren middels affiliate marketing. Dat wil zeggen dat je kosteloos vele advertenties of links naar je eigen webshop kunt laten vertonen op OliNo.org. Je betaald alleen een klein percentage van een daadwerkelijke verkocht product of dienst indien een nieuwe klant via OliNo.org op je webshop is gekomen. Kortom: “No Cure No Pay”.

Het wel of niet plaatsen van een affiliated advertentie of link heeft geen enkele invloed op de resultaten van meetrapporten of productbeoordelingen. Zie ook het hoofdstuk Onafhankelijkheid OliNo hieronder.

Advertenties

De advertenties worden dan op OliNo.org getoond via een affiliate netwerk. Wij ondersteunen momenteel de volgende (Nederlandstalige) affiliate netwerken:
Cleafs.com
Tradetracker.com
Affilinet

Wil je gebruik maken van affiliatemarketing maak dan een gratis account aan bij een van bovenstaande netwerken. Klik op een van bovenstaande links om te starten.

Vul daarna een OliNo advertentie aanvraagformulier in en geef aan (bij extra uitleg) dat je via affiliatemarketing wilt adverteren op OliNo. Noem ook het netwerk waarvoor je gekozen heeft. OliNo zal daarna je aanbod bekijken en kijken of het past in de missie van OliNo. We plaatsen alleen advertenties van producten of diensten die duurzaam zijn.

We bieden ook andere advertentiemogelijkheden op OliNo. Meer informatie kun je vinden op Adverteren op OliNo.

Affiliated links

Sinds kort ondersteunen we ook het gebruik van affiliated links in meetartikelen of productbeoordelingen.
Veel klanten van OliNo kiezen ervoor om een link bovenin in het meetartikel te hebben naar hun eigen webshop waar de bezoeker direct de betreffende lamp kan aanschaffen. Dit kan zorgen voor flink wat extra bezoekers en potentieel nieuwe klanten.

Wil je gebruik maken van affiliated link, maak dan een gratis account aan bij een van bovenstaande affiliate netwerken. Als dat gelukt is kun je bij de lampmeting aanvraag aangeven van welk netwerk je gebruik maakt.

Voor bedrijven die wel een link willen hebben in een eigen meetrapport maar geen gebruik willen of kunnen maken van affiliated links is er ook een mogelijkheid om zo’n link te huren. Meer informatie hierover kun je vinden op de diensten pagina.

Onafhankelijkheid OliNo

De onafhankelijkheid van OliNo is voor ons (en voor de duurzame community) van zeer grote waarde. We zorgen er dan ook voor dat het adverteren op OliNo geen enkele invloed heeft op onze onafhankelijkheid. Iedereen die duurzame producten of diensten heeft kan bij OliNo adverteren, we trekken niemand voor. Het wel / niet adverteren van een product op OliNo heeft geen enkele invloed op resultaten van lampmetingen, product reviews en inhoudelijke artikelen.