Technea Duurzaam BV

energie-bespaar-shop De Energie Bespaarshop is een onderdeel van Technea Duurzaam BV. Zeggen dat je duurzaam bent, dat is niet zo moeilijk. Er in de praktijk naar handelen dat is niet gemakkelijk. Bij Technea gaat dat stap voor stap. Elk jaar pakken we een paar zaken op die we proberen te verduurzamen. Om te kunnen verduurzamen moet je weten waar je met een bepaald product staat. Bij Technea hebben we besloten om elke spaar- of ledlamp die we de markt in gaan zetten onder ons eigen merk, Go Green, eerst te laten testen door Olino. Olino is onafhankelijk. En juist dat hebben we nodig om onze lampen te kunnen aanprijzen. In de huidige top 10 staan 8 van onze Go Green spaarlampen. Wij zijn daar apetrots op, maar ook de fabrikant vindt dit machtig. En als lampen niet voldoen aan onze eisen, dan laten we ze niet produceren, dit scheelt veel productievervuiling. En juist doordat we door testen productievervuiling kunnen voorkomen hebben wij Olino toegevoegd in ons acceptatiebeleid inzake nieuwe lampen.

Wim J. Terpstra, directeur Technea Duurzaam BV
www.energiebespaarshop.nl


Line Lite International

line-lite1 Hierbij onze oprechte dank aan OliNo voor alle metingen van onze PowerLED lampen die tot dusver verricht zijn.

Deze meetgegevens zijn van groot belang gebleken t.b.v.onze Chinese Electronic Engineers in onze fabriek die de gegevens van Olino met de eigen targets en meetgegevens vergelijken met de door onszelf gepubliceerde data op onze website.

Wij vinden dat de behoefte aan transparante en objectieve data van zeer groot belang voor onze LED industrie zijn daar nu de nadruk op zg. fabrieks-specifikaties ligt hetgeen eenzijdige en gekleurde informatie is.

Een zoals door Olino georganiseerd platform is instrumenteel om betere LED verlichting op deze nieuwe markt te krijgen en als een soort Consumentenbond voor de gebruiker en licht-professional kan fungeren.

Daar Line Lite International BV het plan heeft om gedurende het gehele jaar 2009 elke 2 weken een nieuw PowerLED product te introduceren is het testen van Olino van onze lampen een op zichzelf staand doel daar hiermee ook het belang van de LED industrie als geheel gediend is.

De behoefte aan transparante data zoals die door Olino worden gemeten is zeer groot en constant.

Het feit dat in de loop van 2009 het uitfaseren van de ouderwetse gloeilamp in de EEG en elders begint geeft aan dat daarmee de markt voor LED lampen en verlichting-systemen snel toeneemt. De bekende Spaarlampen zullen even giftig ( kwik ) als voorheen blijven en het Chemisch afvalprobleem van Spaarlampen kan niet zomaar worden opgelost.

Wij vertrouwen op ons ingezette zg. groeimodel als lampen-fabrikant en leverancier i.s.m.de noodzaak om ‘groene’ producten met een zeer goede prijs / productverhouding aan de snel groeiende markt te kunnen aanbieden waarbij Olino onze sparring partner is als het om het meten en publiceren van onze PowerLED lampen gaat.

Menno Rottenberg, Managing Director Line Lite International BV
www.linelite.com


Led Light Europe

lleLed Light Europe, is producent en groothandel in functionele led bedrijfsverlichting.

Olino is een onafhankelijke organisatie waar wij kundig en snel onze led verlichting kunnen laten door meten.

Wij produceren sinds kort in Nederland onze nieuwe lijn High Tech LED buis, deze buis is centraal dimbaar en top off the bill met Kema Keur, TUV en CE. Wij zullen dan ook zeker weer gebruik maken van Olino hun expertise om onze nieuwe producten te laten beoordelen.

Het is voor ons essentieel dat wij beschikken over objectieve en nauwkeurige meetrapporten, zodat wij onze klanten van de juiste informatie kunnen voorzien. Ook laten wij bij Olino eulumdat files maken voor onze licht berekeningen in Dialux.

Wij hebben gekozen voor Olino door hun goed prijs kwaliteit verhouding en hun nauwkeurig en betrouwbare meetrapportages.

Johannes Scheick, directeur Led Light Europe
www.ledlighteurope.eu


Klik hier voor meer informatie over de diensten van OliNo