OliNo

Duurzame Energie

OliNo gaat internationaal

Geplaatst door Jeroen van Agt in OliNo Geef een reactie

Sinds een aantal maanden zijn we achter de schermen bezig geweest om onze internationale launch voor te bereiden. Een aantal mensen van jullie wisten het al en hebben hier ook aan meegeholpen. Vandaag gaat het dan eindelijk gebeuren. De nieuwe internationale website voor OliNo wordt bekendgemaakt

Nieuwe website

Sinds afgelopen nacht is het mogelijk om de internationale OliNo website rechtstreeks te bereiken vanaf OliNo.org door de overschakelknop rechtsboven in het scherm. Nieuwe artikelen worden vanaf nu direct op beide sites geplaatst en oudere relevante artikelen gaan we stuk voor stuk vertalen. Op OliNo.org NL staan nu op het moment van schrijven 244 artikelen. Op OliNo.org US staan er nu 42. Zoals je ziet er is nog veel vertaalwerk te doen. Als iemand hieraan mee wilt helpen dan staan we daar altijd voor open.

De knop waarmee je naar de internationale OliNo.org website gaat

Statistieken

Op dit moment krijgen we op OliNo.org NL meer dan 25.000 bezoekers per maand. We hebben van OliNo.org US hoge verwachtingen. Met al onze goede ideeën over duurzame energievoorziening en besparingen uit de Nederlandse commmunity moeten we internationaal toch veel geïnteresseerde bezoekers kunnen vinden. Onze inschatting is dat met OliNO US onze bezoekers aantallen op termijn met een factor 10 zouden moeten kunnen toenemen tot 250.000 per maand.

Diensten

Vanaf nu zullen alle onze lampmeetrapporten ook op beide sites terecht komen. Dit betekent dat een veel grotere gemeenschap inzicht kan krijgen in de werkelijke prestaties van de duurzame lampen. Zie hiervoor ook de diensten en services pagina’s.

We hebben jullie hulp nodig

Om bovenstaande bezoekers aantallen ooit te bereiken hebben hebben we jullie hulp nodig. Je kunt meehelpen aan het vertalen, nieuwe Engelstalige artikelen te schrijven en bij het internationaal bekendmaken van onze nieuwe OliNo.org US website. Hoe meer mensen internationaal kunnen lezen over al onze goede ideeën over duurzame energievoorziening en besparingen uit de Nederlandse community, hoe beter. Dus als je toevallig in een internationaal discussie form of blog zit te discussiëren over een onderwerp waarvan je weet dat er op OliNO.org US meer informatie over te vinden is mag je best een verwijzing maken naar het betreffende Engelse talige artikel. Let op, we willen niet dat jullie gaan spammen. Dus alleen een link plaatsen als deze een waardevolle bijdrage kan betekenen aan de discussie.

Contact

Wil je met ons contact opnemen stuur dan even een mailtje naar blog apestaartje olino punt org.

Geef een reactie

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Gebruiksvoorschriften | Privacybeleid Adverteren Entries RSS Comments RSS Log in