OliNo

Duurzame Energie

Duurzame energie avond OliNo in de krant

Geplaatst door Jeroen van Agt in Energiebesparing, Windenergie Geef een reactie

Naar aanleiding van de duurzame energie avond die we op vrijdag avond 7 december hebben gehouden heb ik ook een interview gegeven aan de lokale krant het Eindhovensdagblad. Het artikel is geplaatst op donderdag 29 november 2007 in de Eindhoven Plus sectie. Het Eindhovensdagblad heeft een oplage van meer dan 115.000.

/wp-content/uploads/2008/articles/olino-in-het-eindhovensdagblad-100px.jpg

In dit interview geef ik aan dat een moderne windmolen van 2 MW voldoende elektriciteit opwekt voor meer dan 1300 Nederlandse huishoudens en dat we via een windcöoperatie onze eigen elektriciteit zouden kunnen opwekken tegen een lagere prijs dan we nu betalen bij de elektriciteitsmaatschappijen. Dit is een teaser voor de revolutionaire plannen van windcöoperatie de windvogel gepresenteerd op de duurzame energie avond in Heeze.

Het interview als pdf bestand (1 MB)

Behalve de plannen van de windvogel zijn er ook zeer interessante presentaties gegeven over de allerlaatste status van PeakOil, de mogelijkheden om een CSP centrale als base-load centrale in te zetten, de nieuwste led lampen door Marcel van der Steen en mijn eigen ervaringen met duurzame energie.

Alle informatie afkomstig van de duurzame energie avond komt binnenkort beschikbaar op de OliNo site. Ik ben bezig om de audio opnames te koppelen aan de zeer interessante presentaties die deze avond gegeven zijn.

Hou de OliNo site dus goed in de gaten.

Geef een reactie

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Gebruiksvoorschriften | Privacybeleid Adverteren Entries RSS Comments RSS Log in