OliNo

Duurzame Energie

Wees royaal, deel je paal

Geplaatst door Danny Steenhorst in Transport
Tags:
Geef een reactie

chargepointHoe krijgen we snel veel meer oplaadpunten voor elektrische voertuigen? Nou, de allersnelste manier is dat elke ev-rijder haar/zijn privé-oplaadpunt deelt met andere bezitters van elektrische auto’s, scooters en fietsen. Wanneer je bij elkaar kunt opladen, komen er op korte termijn talloze privé-oplaadpunten bij én hoeft u minder bang te zijn dat u leegrijdt.

Met deze actie promoot Olino dat particulieren bij elkaar kunnen opladen en zo het elektrisch rijden een flinke boost geven. Natuurlijk rekenen we op de pioniers van het elektrisch vervoer, maar we gaan ervan uit dat wij ook u, die wat langer aarzelde om over te schakelen op elektrisch rijden, warm kunnen maken. Hoe meer ev-rijders, hoe hoger de vraag naar oplaadpunten. En omgekeerd geldt: hoe meer oplaadpunten er zijn, hoe makkelijker het wordt om óók ev-rijder te worden.

Bij buren laden

Wanneer er voldoende deelnemers zijn, kan er een app van de adressen worden gemaakt, zodat de oplaadpunten voor iedere ev-bezitter makkelijk te vinden zijn. Samen zorgen we zo voor een (bescheiden) revolutie bij het tanken.

Stel ook uw oplaadpunt beschikbaar en schrijf u nu in.
Meedoen

Een reactie to “Wees royaal, deel je paal”

  1. Niels Thijssen Says:

    Raadpleeg ook eerst je gemeente. Er zijn gemeenten die aanvragen voor laadpalen bundelen/verzamelen om zo op een (aantal) centrale plaatsen 1 of meerdere laadpunten te verzorgen.

    Hier meer over het initiatief van gemeente Gennep. Of, en hoe groot, de vraag naar (nog te plaatsen) laadpalen zijn, is nog niet bekend.
    https://www.renewable-energy-now.org/2016/12/laadpalen-aanvragen-in-gemeente-gennep/

Geef een reactie

 

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Gebruiksvoorschriften | Privacybeleid Adverteren Entries RSS Comments RSS Log in